OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI " KÜÇÜK ADIMLAR, BÜYÜK GELECEK!"

1. *Öğrenme ve Gelişim:*

- "Okul öncesi eğitim, çocukların düşünme, problem çözme ve sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur."

2. *Sosyal Beceriler:*

- "Arkadaşlık, paylaşma ve iş birliği; okul öncesi dönemde öğrenilen en önemli değerlerdir."

3. *Duygusal Gelişim:*

- "Kendine güvenen bireyler yetiştirmek, sağlıklı duygusal gelişimle başlar."

4. *Yaratıcılığı Destekleme:*

- "Sanat etkinlikleri ve oyunlar, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına olanak tanır."

5. *Temel Kavramların Öğrenilmesi:*

- "Renkler, sayılar ve şekiller; oyunlarla eğlenceli bir şekilde öğrenilir."

6. Hayal Gücü:*

- "Okul öncesi eğitim, çocukların hayal güçlerini serbest bırakmalarına olanak tanır."

7. *Oyun ve Öğrenme:*

- "Oyun, öğrenmenin en etkili yoludur! Eğlenceli aktivitelerle bilgiye ulaş."

8. *Kendine Güven:*

- "Erken yaşta edinilen başarılar, özgüveni artırır ve bağımsız bireyler yetiştirir."

9. *Keşfetme Tutkusu:*

- "Çocukların merak duygusu, okul öncesi eğitimle beslenir; dünyayı keşfetmeye hazırlar."

10. *Bireysel Farklılık:*

- "Her çocuk özeldir! Farklı yetenekleri ve ilgi alanlarıyla öğrenmeye teşvik edilir."

23-08-2024